Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
14 messages.
Cornelis van Weeren Cornelis van Weeren a écrit le 23/09/2022 à 07:55:
27 augustus 2022 - 17 september 2022 Natuur, rust en ruimte: Het huis is schitterend gelegen met een prachtig en rustgevend uitzicht Algemene beoordeling: 10 Het huis zelf is schoon en uiterst verzorgd. Heerlijke bedden en super gezellig en compleet ingericht
Johan Fonck Johan Fonck a écrit le 23/09/2022 à 07:48:
13 september 2022 - 19 september 2022 Natuur, rust en ruimte: Beter kan nauwelijks! Algemene beoordeling: 10 Op alle vlakken uitmuntend; omgeving, natuur en rust samen met het onthaal en service van de eigenaars.
Vincent en Isabelle Vincent en Isabelle de Koksijde a écrit le 15/09/2022 à 10:57:
Leven als God in Frankrijk is hier wel heel toepasselijk! Genieten deden we er iedere dag. Van de mooie natuur, de rust en de stilte, het mooie weer, de leuke uitstapjes in de nabije en verdere omgeving. Of van een zomers aperitief in de ligzetels onder de lindenboom, het zalige ontwaken in huisje 'les Voisins', een verkwikkende duik in de zwemvijver... Een authentieke plaats om te verblijven, proper en met het nodige comfort, en uitgebaat door heel aangename eigenaars! Een aanrader!!
Bart en Daniëlle Bart en Daniëlle de Ermelo a écrit le 20/08/2022 à 15:14:
Wat een prachtig verblijf! Mooie locatie met een prachtig uitzicht. ‘s Avonds doodstil. Dat maak je zelden mee. We waren met z’n tweeën en zaten in het huis Les Voisins. Het huisje is ruim, van alles voorzien en niet onbelangrijk schoon en een goed bed. Door de hete zomer hebben we bovengemiddeld in het huisje vertoefd. Dat is geen straf! Verder heerlijk kunnen koelen in het zwembad. We geven deze locatie een dikke 9! Dankjewel Mieke en Herman.
Nelleke Krijger Nelleke Krijger de Oisterwijk a écrit le 26/06/2022 à 10:11:
Natuur, rust en ruimte: Prachtige ligging, midden in de natuur en heerlijk rustig. Algemene beoordeling: 9 Schitterend huis van alle gemakken voorzien. Vriendelijke eigenaar. Heerlijke week gehad.
Annemiek Veelenturf Annemiek Veelenturf de Rotterdam a écrit le 10/06/2022 à 14:48:
Fantastisch verblijf gehad! We hebben heimwee naar de schaduwrijke lindeboom, waar je de insecten niet ziet maar wél hoort in een zacht zoemconcert ver boven je hoofd. En naar de vele vogels en die ene krekel die zich 's nachts laat horen. Het natuurzwembad, met rietfilters, voelt aangenaam. Het huisje - uit 1843 - is schoon, comfortabel en ruim. In de nabijheid zijn goede restaurants, en er is veel te zien (chateaux, grotten...) en te doen, zoals kanoën op de Dordogne (was heerlijk). Gastvrouw en -heer Mieke en Herman laten je lekker met rust, maar bieden direct hulp waar nodig.
Brigiet & Gerard Brigiet & Gerard de Gouda a écrit le 04/07/2021 à 12:27:
Voor de 2e keer Les Voisins geboekt. Heerlijk huis, mooie omgeving en gezellige eigenaren Mieke en sushi koning Herman 🍣 🍱. Bedankt voor de gastvrijheid (ook namens Lizzy 🐕) en geniet van jullie fantastische plek in de Dordogne. Tot een volgende keer😃 groet Gerard & Brigiet ps wel jammer van dat kuiltje😉🤦‍♀️
Maarten en Amke Maarten en Amke de Zwolle a écrit le 19/09/2020 à 13:09:
We hebben genoten van drie weken Dordogne in het tweepersoons huisje Les Voisins. Heerlijk rustig, mooi uitzicht vanaf verschillende zitjes, 's nachts lekker donker. Genoeg kans om zowel de natuur en de stilte op te zoeken als om toeristische uitstapjes te maken. Vriendelijke en toegankelijke eigenaren geven je alle rust en ruimte. Het huisje was schoon en van alle gemakken voorzien. Aanrader!
Jan en Marjolein Jan en Marjolein de Emmeloord a écrit le 06/08/2020 à 19:45:
Afgelopen zomer zijn wij te gast geweest in het twee persoonshuisje. Bij binnenkomst waren we enorm verrast. Het was een mooi strak en eigentijds ingericht huis. Daarnaast was het heerlijk schoon en goed koel te houden. We hebben genoten van de gastvrijheid en de natuur. In het zwembad dobberen wanneer er naast je zwaluwen neerstrijken om te drinken. Dat wil toch iedereen!
Jacques & Karen Jacques & Karen de Huizen a écrit le 17/07/2020 à 20:32:
Wij zijn net terug van een fantastisch verblijf van 7 tot 16 juli 2020 in het tweepersoons huisje Les Voisins. Wat hebben we genoten van het huisje (mooi, schoon, alles aanwezig) de rust (de enige geluiden waren afkomstig van dieren, o.a. herten, vogels, kikkers) en de prachtige omgeving. We komen graag nog een keer terug en kunnen deze prachtige plek zeker aanbevelen.
Marijke en Pieter Marijke en Pieter a écrit le 08/07/2020 à 11:40:
Wij verbleven in juni in het tweepersoons huisje Les Voisins. We hadden een geweldig verblijf. Ontvangst door Herman en Mieke op hun terras was zeer gastvrij. Het huisje voldeed aan al onze wensen. Het is ruim, schoon, en koel genoeg op warme dagen. Wifi goed. Prima bed. Ook alle ruimte om het huisje heen. 's Ochtends ontbijt met uitzicht op heuvels, bossen en een kasteel. Prachtige zwemvijver. Le Coux ligt mooi centraal voor uitstapjes in de Dordogne. We hebben deze plek aanbevolen aan vrienden en komen ook zelf graag nog eens terug.
Sophie Sophie a écrit le 15/09/2019 à 16:48:
Het was een heerlijke week. Stilte, ruimte, uitzicht, prachtig zwembad, zeer net huis met alle benodigdheden. Prettige ontvangst door eigenaars, privacy prima. Goede uitvalsbasis voor allerhande uitstapjes. Een aanrader!
Richard Kruidhof Richard Kruidhof de Baarn a écrit le 27/08/2019 à 14:27:
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in Ladiere. Het prachtig verbouwde en comfortabele Franse boerenhuis straalt de rust uit die hoort bij het platteland van de Dordogne. De omgeving en uitzicht vanaf het terras is geweldig en voor ons was het echt twee weken bijkomen in alle rust. De zwemvijver geeft lekkere verkoeling, De Nederlandse verhuurder die woont in het aangrenzende hoofdgebouw is buitengewoon vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Een aanrader voor wie wil genieten van een prachtige omgeving en een comfortabel authentiek huis
Fam. Gorssen-Potoms Fam. Gorssen-Potoms de Hamont-Achel a écrit le 16/08/2019 à 13:24:
Wat een heerlijke vakantie hebben wij achter de rug! We logeerden 2 weekjes als God in Frankrijk, in een mooie, nette, gezellige gîte bij de al even sympathieke eigenaars. Alle comfort is aanwezig, de omgeving is schitterend en de zwemvijver is subliem! Kortom, alles was geslaagd! Een echte aanrader! Groetjes uit Achel x